• P1050513.jpg
  • P1050508.jpg
  • _DSC1714-4.JPG
  • P1050417.jpg
  • 180218-BenR3-kopie-2_2.jpg

Agenda

Voorjaarsconcert De Schutse Uithoorn

Datum: Zaterdag 26 Maart 2022
Aanvang: 19:30
Locatie: De Merodelaan 1, 1422 GB Uithoorn
Toegankelijkheid: Openbaar
Tickets:

€15
per kaartje

 

Het Alphens Kozakkenkoor en harpiste Sophie van Dijk: een unieke combinatie.

De PR van het Alphens Kozakkenkoor is altijd op zoek naar mooie locaties met een goede akoestiek en aangename plaatsen voor het publiek. En dat hebben ze nu ook weer gevonden in De Schutse in Uithoorn. Op een ruim podium kan dirigent Arkadi Gankin zijn manschappen weer aanvoeren. Want na een gedwongen rust is het Alphens Kozakkenkoor weer klaar om het spits af te bijten met hun gevarieerde repertoire van de gedragen orthodoxe muziek en de romantische, melancholische Kozakkenliederen. De koorleden afkomstig uit het Groene Hart, Utrecht en Noord Holland hebben in de loop der jaren vele bezoekers kunnen verrassen met hun bijzondere uitvoeringen. Het is een grote vriendenclub geworden met passie voor deze authentieke Kozakkenmuziek en het Orthodoxe repertoire.Harpiste Sophie van Dijk

Als speciale gast heeft het koor de professionele harpiste Sophie van Dijk uitgenodigd. Zij zal aan dit concert een bijzondere klankkleur toevoegen met haar virtuoze spel. De harp wint weer aan populariteit en zal zij zeker de juiste snaar weten raken om in Uithoorn het publiek in vervoering te brengen. Het Alphens Kozakkenkoor ziet dan ook uit om samen met haar in De Schutse het publiek te gaan verrassen.
U kunt u kaarten direct via deze site bestellen dan worden de kaarten thuisbezorgd of voor u gereserveerd in de Schutse.
U bent allen van harte welkom!